Limoexempel

En upplevelse är den bästa presenten! Ge dina nära en Limousineresa till en teater, konsert, spa eller idrottsarrangemang. En Limousineresa kan vara det som gör att dina anställda alltid kommer att minnas årets julbord/event som det allra bästa. Det är dessutom oftast är ett bättre alternativ än tåget för affärsresenärer. Läs mer under fliken "Jämförelse" ovan.En limousinechaufför berättar:
80-årskalaset
"Lisbeth blev mäkta överraskad när hennes barn och barnbarn hade samlat ihop till en överraskningsresa i limousine till födelsedagslokalen. Längst fram i passagerarutrymmet satt barnbarnsbarnen och tittade på Kalle Anka-film medan de vuxna socialiserade i den bakre delen av limousinen. Jag såg på Lisbeths obetalbara leende, när hon satt där med sitt lilla glas champagne, att resan blev en sen höjdpunkt i hennes liv."
Barnkalaset
"Eller ursäkta, sommarfest ska det vara. De nioåriga flickorna var väldigt noga med att poängtera att det inte handlade om något barnkalas. Dock bjöd vi självklart på allt som hör barnkalas till: godisregn från förarplatsen, en bar laddad med sockerdricka och prinsessdiadem till samtliga."
Restauranginvigningen
"Förvåningen var total när samtliga premiärgäster fick göra sin entré genom att kliva rakt genom en limousine och ut på en röd matta på andra sidan. Självklart hade vi arrangerat så att alla fastnade på foto när de klev ut ur bilen. Maten var toppen men det alla mindes var självklart entrén."
Spanjorerna på flygplatsen
"Destillerichefen och VD:n för det romtillverkande företaget blev väldigt överraskade och glada, speciellt över att bilen i samarbete med de svenska importörerna, var dekorerad med deras eget varumärke. Sedan skadade det väl inte heller att det fanns cava i baren. Den största uppmärksamheten fick dock limousinen när den rullade in på mässan, där den transporterade kunder i restaurangbranschen i dagarna två."
Julbordet med firman
"Jag fick en bokning till Karlslunds Herrgård, enkel resa till julbordet var det menat. Senare på kvällen fick jag ett telefonsamtal: Nu behövde de plötsligt två limousiner! Bordet bredvid hörde snacket, och självklart ville även de åka ståndsmässigt tillbaks till Örebro."
LokalAgenten Lokalagenten är sidan för dig som söker festlokaler eller konferensanläggning.
Du söker lokal utefter dina önskemål, såsom antal personer, budget, område med mera.
Hittar du inget som passar dina önskemål vänligen kontakta oss så hjälper vi dig.

Deltagande företag innehar trafiktillstånd utfärdat av länsstyrelsen, och samtliga fordon är godkända
av bilprovningen för yrkesmässig persontransport. Våra chaufförer innehar taxiförarlegitimation.


Vill du köpa en Limo och etablera en Limousineservice med yrkestrafiktillstånd?
Kontakta oss och se limousiner på www.limoeurope.com eller på www.blocket.se/limoeurope.

LimoBokning.se drivs av: LimoEurope AB, Ormestagatan 1 A, 702 83 Örebro.
Tel: 019-131 000. Fax: 019-13 10 10. e-mail: info@limoeurope.com
© 2010-2011 www.limobokning.se.